Suka  0 
EnglishBahasa Malaysia

PROFIL SYARIKAT

Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre menyediakan servis membaiki alat elektrik rumah seperti Mesin Basuh, Peti Sejuk dan Mesin Pengering. Ditubuhkan pada tahun 2000 di Kuala Lumpur, kami menawarkan kualiti servis barang elekrik terbaik kepada pelanggan serta menawarkan Servis Pintu Ke Pintu agar pelanggan dapat menyelesaikan masalah kerosakan peralatan elektrik dengan segera.

Anda tidak perlu risau mendapatkan servis daripada kami kerana Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre mempunyai pekerja yang mahir dalam bidang membaiki peralatan elektrik ini dengan berpengalaman selama 20 tahun. Kami juga menawarkan Baiki Kerosakan Dengan Segera (Repair On The Spot). Kami pakar dalam servis membaiki peralatan elektrik dengan jenama Toshiba, Samsung dan Electrolux. Ramai pelanggan selesa dengan khidmat kami kerana menawarkan harga yang berpatutan.

Kawasan coverage kami termasuk di Kuala Lumpur, Selangor, Ampang, Cheras, Kajang, Bangi, Putrajaya, Puchong, Shah Alam, Petaling Jaya, Subang Jaya, Sri Petaling, Serdang dan Shah Alam. Hubungi 013-2262632 untuk pakar membaiki mesin basuh, peti sejuk dan mesin pengering baju anda.

Toshiba,Samsung,Electrolux Malaysia Service Centre

Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre menyediakan perkhidmatan membaiki peralatan elektrik seperti mesin basuh, peti sejuk dan mesin pengering sahaja. Kami juga menawarkan servis pintu ke pintu untuk pelanggan. Servis kami meliputi KL, Ampang, Cheras, Kajang, Bangi, dan banyak lagi.

Bookmark and Share
Winson (M)013-2262632