Suka  0 
EnglishBahasa Malaysia

Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre membaiki Mesin Basuh, Peti Sejuk dan Mesin Pengering Baju - peralatan elektrik rumah anda. Service Centre Elektrik kami sentiasa memastikan pelanggan mendapat servis yang terbaik dan kami menawarkan servis dari Pintu Ke Pintu di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor agar masalah anda dapat diselesaikan dengan segera.

Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre memiliki kepakaran pekerja yang bagus dan berpengalaman lebih kurang 20 tahun khususnya dalam bidang servis pembaikan mesin basuh, peti sejuk dan mesin pengering baju.

Kami bekerjasama dengan pelanggan yang menghadapi masalah dalam kerosakan peralatan elektrik dengan menawarkan Baiki Kerosakan Dengan Segera (Repair On The Spot). Keperluan pelanggan kami utamakan.

Toshiba,Samsung,Electrolux Malaysia Service Centre

Toshiba, Samsung, Electrolux Malaysia Service Centre menyediakan perkhidmatan membaiki mesin elektrik seperti mesin basuh, peti sejuk dan mesin pengering sahaja. Kami juga menawarkan servis pintu ke pintu untuk pelanggan. Servis kami meliputi KL, Ampang, Cheras, Kajang, Bangi, dan banyak lagi.

Bookmark and Share
Winson (M)013-2262632